Nej inte Bråttövägen, inte heller Brottomvägen, utan Bättringsvägen!

 


Sakta men säkert har mina planeter ställt sig i rätt position igen. Tack och lov. Det har varit en tredygns djupdykning ner i avgrunden. I går fick jag ett hostanfall som troligen fick ett litet blodkärl att brista i närheten av mitt vänstra öga. Det kändes som någon körde in en vass syl i ögat och en obeskrivlig smärta fick mig att springa runt i huset som en galning medan jag tänkte på vilken ögonmottagning som hade jour. Synen försvann på ögat och en lång stund såg jag bara en grå fläck. 

Jag blev så jäkla rädd! Trodde att näthinnan lossnat eller att min inopererade lins hade blivit rubbad ur sitt läge. 

Sprang runt med en kall blöt handduk för ögat och bara tjöt.

Det gjorde så ont så jag kan inte beskriva den känslan.

Maken satt på traktorn och klippte gräs på flygfältet och jag var nära att ringa honom och be honom köra mig till ögonakuten.

Det tog ett tag innan det klingade av och jag till min lättnad hade fått tillbaks synen på ögat. Det var en skräckupplevelse kan jag säga! Tack Annette och Nisse som kom i rättan tid och fikade med mig! 

I dag är jag lila under ögonen, så någonting har hänt.  

Ursäkta om jag skräms. Det behövs mycket spackel i dag om jag skall kunna visa mig ute.. jag har konstaterat att med åldern blir jag lätt blå under ögonen..

Det verkar i alla fall som hostan och förkylningen håller på och klingar av. Allt verkar så futtigt när jag ser hur lite vi tål för att bli totalt utslagna!

Så den där Bättringsvägen är nog väldigt tacksam att gå på. 

Synd att jag missade finaste Beas 10 års kalas. En viktig dag och en av milstolparna i livet. Morfar Björn fick representera oss. Med sig hade han önskepresenten, ett skruvstäd!! Och så lite flickflärd från mig...

Grattis fina unge, önskar dig så mycket lycka i livet! ❤️❤️

 

Hoppas att du kommer till Kläppen i sommar och hjälper morfar med fisket.

I dag skall jag ta på mig solglasögonen (nej, det är ingen sol...) och smyga mig till affären. Måste ha lite plantor till trappkrukorna. Nu är det bara svarta jorden.

Så. Upp och hoppa nu, annars börjar det växa lavar på mig...

Ha en fin lördag var ni än är och vad ni än gör.