Kyligt? Ja. Soligt? Ja.  Nordan håller tillbaks sommarvärmen.  Järnnätter mumlar Björn. Potatisen riskerar frysa. Vår har täcket på sig ännu ett tag.

I dag skall jag snurra gräs och gå igenom klängrosen med sekatör. Finns en del vissna kvistar. Den vita honungsrosen måste bindas upp.

Planerade att göra potatislåda i dag, en vaknade försent. Det gäller att göra moset tidigt på morgonen.

Sov länge

Det får bli någonting annat.

Snart är det dags att se vad som skall med hem. Det brukar vara lättare att packa för resan härifrån till Vallentuna. Undrar om kattan är jättesur på oss? Hon brukar hålla sig borta flera dagar när vi kommer hem, vill straffa oss. 

I går var det en  liten släktträff när två ungdomar ur ätten Andersson firade sin examensdag. Tack Tova och Neo för att vi fick vara med!    

 Fina vitsord i examensbetygen och stipendier fanns med till beskådande för den som ville. Och det ville jag. Hurra! Ett nytt tillskott till sjukvården och ett till sjöfarten. När Neo är klar med sin utbildning till sjökapten kommer jag att kalla honom kapten Nemo…😂

Undrar vad som doldes under alla presentpapper…. 

Goda tårtor av alla slag 

Den eminente hovmästaren Wille basade för köket.😃🤤

Så himla kul att träffa delar av min släkt. Många fina ungdomar, duktiga och trevliga. Isabelle Kotzev danspedagog i Stockholm, du påstod att du kan lära mig dansa..😅 Nå vi skall inte förhäva oss. Hoppas du hälsar på.  Träffade också min äldsta kusin Marita men hon hotade med stryk om jag la ut en bild på henne… så..

Jag gjorde ett fynd på Emmaus i går  (hoppas jag) . En lampa för 15 e, öppet köp… 

Få se om den passar…och lyser…. Skulle passa bra ovanför matbordet.

Fynd i så fall.

Nu skall jag ta mig i kragen och gå ut.

Hej då. Vi hörs